Председателят на СОС Георги Георгиев предложи да бъде върната картата за

...
Председателят на СОС Георги Георгиев предложи да бъде върната картата за
Коментари Харесай

Връщат картата за една линия в столичния градски транспорт

Председателят на СОС Георги Георгиев предложи да бъде върната картата за една линия.
„ Тарифната политика е добра и няма да разреша едно дребна камъче да обърне колата. Каня комитета от общински съветници, които са създатели на тарифната политика, в това число на концепцията за отпадане на картата за една линия на съвещание, с цел да преразгледат своето решение. Предлагам да върнем картата за една линия.

Очевидно е, че за част от жителите, които употребяват тези транспортни документи, решението сътвори усложнения “. Това съобщи ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев на брифинг, преди началото на днешното съвещание на градския парламент. Той изясни, че общински съветници, които са подписали под новите правила се извъртат през последните дни.

„ Предложението за отпадането на картата е подписано от общински съветници, единомислещо, членове на този комитет от всички политически групи- както сътрудниците Зарков и Прошков от ГЕРБ, по този начин и Калоян Паргов и Альоша Даков от Българска социалистическа партия, имаме автограф на Симеон Ставрев от Демократична България, а най-гласовитият труженик за градски превоз – Борис Бонев също е създател на тази концепция.

„ 36 000 от тях бяха лишени от опцията да избират по какъв начин да се движат в градския превоз. Освен това към този момент реагирах по въпроса за санкцията при не валидиране на картата и предложих тя да отпадне.

Тарифната политика е добра и няма да разреша едно малко камъче да обърне колата. “, разяснява още Георгиев.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР